måndag 14 maj 2012

Vackra överlevare


Gläds åt mina få men vackra tulpaner. Jag älskar tulpaner! Men till min stora sorg satte rådjuren (hararna?) i sig ett stort antal av mina älsklingar i början av våren så jag hade nästan gett upp hoppet om att över huvudtaget få se några tulpaner i min trädgård i år.  
Men se! Här är de nu! Och jag bara njuter!












2 kommentarer:

  1. Haa! Jag kommer ihåg - innan vi fick vårt viltstaket hur bambihuliganerna demolerade allt jag ägde och hade. De jäklarna knep av tulpaner och rosknoppar bara för att SPOTTA UT EN DEL! -Inte gott,sa de;(!
    Ja, usch ja!
    På lördag väntar jag en busslass trädgårdsamatörer och har därför vansinnigt mycket att göra. Men sedan blir det lugnare och jag hoppas att Anders och jag kan titta in i er affär och den fina sagoborgen så att jag kan ta lite bilder och göra ett litet 'reportage' om er affär. (Att 'leka affär'- leikkiä kauppaa - gillade jag som barn och att du och din syster vill leka affär är hur kul som helst!)

    /Anja

    SvaraRadera
  2. Bambihuliganer, vilket underbart och passande ord! Det är så mitt i prick. Så fina men ändå såna terrorister! Kluvna känslor...Viltstaket är ingen dum idé.
    Jag förstår att du har mycket att göra. Lycka till med trädgårdsvisningen och du och Anders är varmt välkomna tillbaka till vår trädgård/affär! Jag ser fram emot besöket och reportaget som jag vet kommer bli hur bra helst. Du är duktig både med kamera och "penna"!
    //Annemone

    SvaraRadera